Car seals (binnenkort beschikbaar)

 

In uw productieprocessen bevinden zich talloze Critical Safety Systems (CSS) in de vorm van meetinstrumenten welke een zogenoemde Critical Shutdown creëren indien deze worden aangesproken. Denk hierbij aan het bereiken van een kritische lage druk of een te hoge flow. Daarom is het zeer belangrijk dat de CSS gerelateerde meetinstrumenten correct opgelijnd staan om een CSS loop niet onbedoeld te overbruggen of te activeren.

In de praktijk bestaat het risico dat een CSS loop niet correct wordt opgelijnd of per ongeluk wordt bediend tijdens werkzaamheden aan meetinstrumenten.

Met behulp van een car seal, valve lockouts en identificatie in de vorm van een waarschuwingslabel kunt u dit voorkomen. Op de afsluiters vanhet manifold van het meetinstrument gaat een valve lockout en via een car seal, voorzien van een metalen kabel, op slot nadat deze in de juiste positie zijn opgelijnd.

Door middel van het administratief vastleggen en actief bijhouden van deze CSS locaties, bijvoorbeeld per unit of plantgedeelte, kunt u via onze print applicatie snel en eenvoudig de bijbehorende waarschuwingslabels uitprinten. De afgedrukte tekst blijft leesbaar voor meerdere achtereenvolgende jaren

Op dit moment werken wij hard aan de voorbereidingen voor de introductie van ons car seal systeem